Met geïnteresseerde klanten gaan wij volgens een vast stappenplan aan de slag. Het traject tot aan het uitbrengen van de offerte is geheel vrijblijvend. Indien u voor de offerte gebruik wenst te maken van een externe specialist zijn hier wel extra kosten aan verbonden. Na het uitbrengen van de offerte besluit u wel of niet in zee te gaan met Barneveld Bouw en Onderhoud.

1. Persoonlijke afspraak
Wij komen na afspraak aan huis en bespreken daar uw wensen, vertellen de mogelijkheden en overleggen over de volgende stappen in het bouwproject.

2. Plan van aanpak
In dit eerste plan geven we u een persoonlijk advies en laten een globaal kostenplaatje zien. Na wederom persoonlijk overleg gaan wij het definitieve bouwplan opzetten.

3. Definitieve plan
Wij brengen een offerte uit. Nu weet u exact welke kosten de nieuwbouw, verbouwing of renovatie met zich meebrengt.

4. Bouwvergunning
De volledige vergunningsaanvraag kunt u, indien gewenst, aan ons uitbesteden.

5. De Bouw
Alle bouwwerkzaamheden worden door onze vakmensen uitgevoerd. Wij houden intensief contact met onze klanten over de vorderingen. De begeleiding van het bouwproces wordt door ons verzorgd.

6. Garantie en Nazorg
Na het afronden van het bouwproject ondersteunen wij u met de nazorg. Wij leveren 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en al het geleverde materiaal valt onder de fabrieksgaranties. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij voor een goede afsluiting van de samenwerking.