Het verbouwen brengt veel vragen met zich mee. Welke mogelijkheden zijn er? Wat voor stijl past het best bij mij? Wat zijn de kosten en hoeveel tijd neemt de verbouwing in beslag?

Mogelijkheden:
Bij Barneveld Bouw en Onderhoud zijn talloze verbouwing mogelijk. Hieronder een lijst met enkele verbouwingen die vaak door ons verricht worden:
Dakkapel plaatsen
Vervangen of het verbouwen van keukens
Aanbouwen van een serre
Vloerverwarming aanleggen
Nieuwe badkamer aanleggen

Stijlen:
Er zijn veel verschillende woonstijlen en even zoveel indelingen. De meeste klanten kiezen vaak om een stijl in het huis door te voeren. Deze consequente benadering straalt rust uit en zorgt voor een opgeruimd karakter. Het is ook mogelijk om verschillende stijlen in een huis te combineren. De variatie in stijl tussen de verschillende vertrekken kan een mooie en verfrissende werking hebben.

Tijd en Kosten:
De tijd en kosten zijn afhankelijk van het bouwproject. In onze werkwijze is te zien hoe wij een bouwproject benaderen. In het eerste plan van aanpak zetten wij een globaal kostenplaatje op dat in de offerte zijn definitieve uitwerking krijgt.

Een foto-impressie van verschillende verbouwingen die door Barneveld Bouw en Onderhoud zijn uitgevoerd kunt u bekijken onder het kopje Projecten.