Renoveren is bij ons bedrijf het (gedeeltelijk) vernieuwen of herstellen van een huis of pand. Na de renovatie is het gerenoveerde gedeelte weer bruikbaar naar de huidige maatstaven en normen. Bij renovatie kunnen wij moderne vernieuwingen combineren met oude, karakteristieke eigenschappen. De afgelopen jaren heeft Barneveld Bouw en Onderhoud zich gespecialiseerd in renovatie. De kennis en ervaring is opgedaan door projecten in de particuliere sector. De mogelijkheden kunnen variëren van kozijnrenovatie, dakrenovatie en gevelrenovatie. Dit zijn slechts een paar onderdelen die wij uitvoeren.

Onderhoud is behoud

Onderhoud aan het huis is een vereiste dat regelmatig moet gebeuren. Enkele simpele renovatiewerkzaamheden kunnen problemen snel verhelpen. Het uitstel van onderhoud kan tot grote problemen leiden en brengt bovendien hogere kosten met zich mee. Het tijdig herkennen van achterstallig onderhoud is soms lastig in te schatten. Bij twijfel stuurt Barneveld Bouw en Onderhoud gratis iemand langs die een juiste inschatting kan maken.

Ons bedrijf is ook in te huren voor restauratie. Bij restauratie is het doel om een bepaald element terug te brengen in een van tevoren gedefinieerde toestand.

Hieronder bevindt zich een overzicht van de renovatiewerkzaamheden die wij de afgelopen tijd uitgevoerd hebben.

Verbouwing Naarden 2010

Complete verbouwing Naarden, inclusief uitbouw door bouwbedrijf Barneveld bouw.

Afb0070 Barneveld-22