Barneveld bus naardenBarneveld Bouw en Onderhoud is in 2007 opgericht door Dennis Barneveld. Het bedrijf was oorspronkelijk in Bussum gevestigd maar is in 2012 verhuist naar Naarden. Sinds 2010 beschikt Barneveld Bouw en Onderhoud over een grote werkplaats in ‘s-Graveland waar in eigen beheer maatwerk ontworpen wordt. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op particulieren maar begeeft zich regelmatig op de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in renovatiewerkzaamheden, verbouwingen en onderhoudsklussen. Ook voor het kleinere werk, zoals het vervangen van een centrale verwarming of het afhangen van een deur, is Barneveld Bouw en Onderhoud een geschikt bouwbedrijf. Barneveld Bouw & Onderhoud is een bouwbedrijf dat meedenkt, oplossingen zoekt en altijd een perfecte oplevering voorop heeft staan.

Oprichter Dennis Barneveld is al ruim 7 jaar eigenaar van dit bedrijf. Na het behalen van zijn Havo diploma werkte hij enige tijd in verschillende horecagelegenheden. In de zaak van zijn vader, Barneveld Badcentrum, maakte hij kennis met de verschillende facetten binnen het bouwvak. In deze periode werkte hij 4 dagen in de buitendienst van de zaak die was uitgegroeid tot een volwaardig bouwbedrijf. De overige dagen werkte hij in de showroom en gaf klanten advies over het indelen en uitzoeken van badkamers. Naast de technische aspecten bleek het servicegericht benaderen van projecten hem goed af te gaan: “De interactie met klanten is een belangrijk aspect van mijn werk. De ervaring die ik opgedaan heb in mijn eerdere werkzaamheden komt nu goed van pas bij mijn eigen bedrijf. Ik communiceer duidelijk en transparant, sta open voor adviezen en luister goed naar wat mijn klanten precies willen.”

Barneveld Bouw en Onderhoud voert haar werkzaamheden al geruime tijd uit met een vast en vertrouwd team. Volgens Barneveld is dit van cruciaal belang om bouwprojecten professioneel te benaderen: “Het team waar ik geruime tijd mee werk bezit een hoop ervaring in dit segment. De gedegen kennis van mijn werknemers zorgt onderling voor een hoop vertrouwen. Hierdoor kan ik mijn mensen verantwoordelijkheid geven voor specifieke facetten in het bouwproject en me zelf concentreren op het bewaken van grote lijn. Het grote voordeel voor klanten is dat zij te maken hebben met maar een aanspreekpunt die overzicht houdt over het gehele project.”

Sinds de oprichting is Barneveld Bouw en Onderhoud uitgegroeid tot een goed functionerend bouwbedrijf. De doelstellingen voor de komende jaren zijn volgens Dennis Barneveld eenvoudig te formuleren: “Wij zijn momenteel een representatief bouwbedrijf dat vakwerk aflevert. Het doel is om de komende jaren ons werkgebied te vergroten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij nemen niet meer werk aan dan verantwoord is. Kwaliteit is het enige dat telt. Wanneer we zo door gaan heb ik er alle vertrouwen in dat Barneveld Bouw en Onderhoud een gezond en kwalitatief goed bouwbedrijf blijft.

WERKWIJZE

Met geïnteresseerde klanten gaan wij volgens een vast stappenplan aan de slag. Het traject tot aan het uitbrengen van de offerte is geheel vrijblijvend. Indien u voor de offerte gebruik wenst te maken van een externe specialist zijn hier wel extra kosten aan verbonden. Na het uitbrengen van de offerte besluit u wel of niet in zee te gaan met Barneveld Bouw en Onderhoud.

1. Persoonlijke afspraak
Wij komen na afspraak aan huis en bespreken daar uw wensen, vertellen de mogelijkheden en overleggen over de volgende stappen in het bouwproject.

2. Plan van aanpak
In dit eerste plan geven we u een persoonlijk advies en laten een globaal kostenplaatje zien. Na wederom persoonlijk overleg gaan wij het definitieve bouwplan opzetten.

3. Definitieve plan
Wij brengen een offerte uit. Nu weet u exact welke kosten de nieuwbouw, verbouwing of renovatie met zich meebrengt.

4. Bouwvergunning
De volledige vergunningsaanvraag kunt u, indien gewenst, aan ons uitbesteden.

5. De Bouw
Alle bouwwerkzaamheden worden door onze vakmensen uitgevoerd. Wij houden intensief contact met onze klanten over de vorderingen. De begeleiding van het bouwproces wordt door ons verzorgd.

6. Garantie en Nazorg
Na het afronden van het bouwproject ondersteunen wij u met de nazorg. Wij leveren 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en al het geleverde materiaal valt onder de fabrieksgaranties. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij voor een goede afsluiting van de samenwerking.