Kozijnen en Glas

Dubbel glas isoleert beter dan enkel glas en verbetert het comfort. Klanten besparen hiermee enorm op de stookkosten waardoor de investering zichzelf terugverdient. Ook als ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn kan het aanschaffen van isolerend glas al rendabel zijn. Barneveld Bouw en Onderhoud biedt een oplossing op maat. Enkele mogelijkheden zijn het vervangen van kozijnen of het plaatsen van dubbel glas in bestaande kozijnen.

De mogelijkheden:

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw ramen te isoleren:

• Gewoon dubbel glas
• Voorzetramen
• HR+ glas
• HR++ glas

Dubbel glas bestaat uit twee (soms drie) glasplaten met daartussen een ruimte: de spouw. Een spouwbreedte van 15 millimeter is de juiste afmeting voor een optimale, isolerende werking. In de spouw van gewoon dubbelglas zit droge lucht maar in andere varianten van dubbelglas kan gebruik worden gemaakt van een bepaald soort (edel)gas.

Tussen de glasplaten van HR+ en HR++ glas wordt meestal het edelgas Argon gebruikt. Edelgassen isoleren beter dan gewone lucht maar brengen extra kosten met zich mee. Aan de binnenzijde van HR glassoorten zit ook een coating (laagje) dat de isolatie verbetert. De coatings weerkaatsen namelijk de warmte maar laten het zonlicht grotendeels door.

Barneveld Bouw & Onderhoud levert fabriekkozijnen en ramen op maat, en kan deze in de eigen werkplaats ontwerpen met vrijwel alle verschillende soorten glas. Vraag vrijblijvend een offerte aan wanneer glas of kozijn aan vervanging toe is.

 

Kunststof kozijnen Huizen 2014

Plaatsen nieuwe kozijnen aan de achterzijde van de woning door bouwbedrijf Barneveld bouw.

Verbouwing Amsterdam 2014

Uitbouw Amsterdam, inclusief verplaatsen van de bestaande kozijnen door bouwbedrijf Barneveld bouw.

kozijn Barneveld bouw kozijn2

Verbouwing Naarden 2013

Complete verbouwing Naarden, inclusief kasten door bouwbedrijf Barneveld bouw.

 Barneveld-32  Barneveld-28